Aan het roer voor jouw

persoonlijke ontwikkeling.

Aanbod

Ons aanbod is divers. In overleg met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een programma op maat. Dit varieert van een middag zeilen tot een complete dag teamcoaching, volledig verzorgd met lunch en barbecue. Ons start- en eindpunt is de zeilschool in Aalsmeer.

 

Enkele voorbeelden:

                                                                               Intervisie aan boord

Stap met een groep vakgenoten aan boord. Naast een zeilistructeur is ook Judith of Jojanneke aanwezig om de intervisie te begeleiden. 

 

                                                                                Coaching 

Met regelmaat varen we uit met mensen die een leer- of coachvraag hebben. Al varend gaan we de vragen koppelen aan metaforen uit het zeilen. Wat maakt dat jij het roer uit handen geeft? Hoe kan het dat het hard waait en je niet vooruit komt? Is het tijd om overstag te gaan of het roer om te gooien, voel maar hoe dat is! Wij laten je al zeilend tot nieuwe inzichten komen. 

 

                                                                                Re-integratie

Coaching in de boot past in een re-integratietraject waar een burn-out een rol speelt. Normaal gesproken varen we uit met 3 of 4 mensen aan boord. Eén of meerdere korte coachsessies in de boot waarbij je alleen mee vaart is een mogelijkheid. 

 

                                                                                Teamcoaching

Een geheel verzorgde dag, inclusief 3 uur zeilcoaching , lunch en een 2 uur durende keuze mogelijkheid van o.a. suppen, surfen of wandelen. De activiteiten worden aangepast aan het doel of thema van de dag. 

 

                                                                     Ervaringen van deelnemers:.

  • “Mooi om te kunnen leren met van elkaar en met elkaar in een nieuwe situatie waarbij de vaste patronen doorbroken worden.”
  • “Denken, voelen en doen komt samen door de zeiltermen in combinatie met je eigen leerdoelen. Een bijzondere en waardevolle chemie tussen de schoolleiders in de boot.” Manon Arts, eigenaar Authentalent
  • “In de boot heb ik kunnen ervaren om samen te werken en elkaars krachten daarbij te gebruiken.”
  • “Met Jojanneke heb ik ervaren hoe het is om tegenwind in te zetten om vooruit te komen, dat was een mooie ervaring!”
  • "De zeildag met Judith en Jojanneke was voor mij heel leerzaam. Na een hartelijke ontvangst zijn we aan de slag gegaan met eigen leervragen. Die hebben we vervolgens gekoppeld aan zeiltermen. Daarna het water op en voelen wat er gebeurt. Lukt het om alle zeilen bij te zetten? Sturing te geven en overstag te gaan? Wat ik bijzonder vond is dat Judith steeds de koppeling maakte tussen het moment en de leervraag. Ze heeft een scherp observatievermogen en legt steevast de vinger op de zere plek. Zo wordt in het moment, op de boot, zichtbaar wat je nodig hebt om je leerdoel te bereiken. Een aanrader!" Hester, schoolleider KSU

Aanmelden

Ons nieuwe zeilseizoen start op 17 mei. Op vrijdag 17 mei en 24 mei varen we in de middag uit met mensen met een leer- of coachvraag. Wil jij je aanmelden voor een middag uitwaaien, opladen en een zeilboot als spiegel? Meld je dan hieronder aan! Wil je eerst meer weten, bel of mail gerust.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.